لیست اختراعات زهرا احمدي
خيابان ها و معابر شهرهاي استان هاي كشورمان سالهاست كه به خاطر وجود اثرات نامطلوب به جاي مانده از چسپاندن اعلاميه هاي ترحيم و آگهي هاي تبليغاتي صورت زشتي به خود گرفته است و باعث آزردگي روحي و رواني افراد مي شود. اين وضعيت به گونه اي است كه گاهاً پيش مي آيد كه اعلاميه هاي ترحيم و آگهي هاي تبليغاتي سال ها بر سينه ديوار جا خوش كرده اند و دستي براي كندن و پاك كردن اثرات نامطلوب به جاي مانده از چسپاندن آن ها، دراز نمي شود. از اين وسيله مي توان براي شست و شو و پاك كردن اين اثرات نامطلوب بهره برد و شهري زيبا و عاري از هر گونه زشتي بصري داشت.
كرم گياهي و دارويي كه من تهيه ميكنم تماما از مواد طبيعي گياهي و با استفاده از طب سنتي ميباشد اين كرم علاوه بر خواص آرايشي خاصيت درماني و بازسازي و ترميم و احياي قسمتهاي آسيب ديده پوست را نيز به طور كامل دارا ميباشد اينجانب تصميم دارم آنچه در طول اين سالها و بر اساس تجربه هايي كه در تهيه اين محصول بدست آورده ام و با به ثبت رساندن اين محصول شگفت انگيز و با توليد انبوه و استاندارد شده ي آن و رساندن به دست همگان از ورود محصولات مشابه خارجي كه بسيار كم كيفيت و هم گران هستند جلوگيري و همچنين از خروج ارز از كشور كمك كرده و همچنين به اشاعه و ترويج طب ايراني و سنتي كمك كرده باشم لذا از سازمان مربوطه تقاضا دارم با همكاري و مساعدت خود با اينجانب جهت ثبت و استاندارد سازي و توليد محصولاتم موافقت نموده تا بتوانيم دست در دست هم با كمك شما و توانايي اينجانب به اقتصاد و پيشرفت ايران اسلامي و مردمي يكديگر كمك كنيم. با تشكر از شما
از ديرباز سس ها يكي از اجزاي تكميل كننده ي انواع غذاهاي حاضري، سالاد ها، چاشني و ختي مواد اوليه به شمار مي روند و هميشه در خريد مايحتاج خانواده ها ذكر مي شوند. بنابر اين مي توانند نقش عظيمي در وضعيت سلامتي افراد ايفا كنند. لذا هدف از اين اختراع، توليد محصولي بود كه ماده ي اوليه آن تا حد امكان تمام مواد مغذي را داشته باشد و بتواند نياز مصرف كننده را برطرف كند. فندق گياهي است با مواد مغذي فراوان مانند كلسيم، پتاسيم، آهن، فسفر، منيزيم، سديم و ويتامين هاي A,C و E كه فوايد هركدام بر سلامت انسان غير قابل چشم پوشي است. سس فندق نيز با اين هدف به بازار توليد مي آيد و با توجه به طعم آشنا و مورد پسند جامعه و هم چنين افزودن موادي براي افزايش قابليت پذيرش، مي تواند به سرعت جايگاه خود را تثبيت كند. همچنين، سس مايونز توليدي، به دليل عدم وجود زرده تخم مرغ ميتواند مورد استفاده همه افراد جامعه قرار بگيرد اما كاربرد اختصاصي آن براي بيماران قلبي عروقي، افراد مبتلا به چاقي، افراد مبتلا به آلرژيهاي غذايي به پروتئين تخم مرغ و افراد با كلسترول بالا ميباشد. سس مايونز توليدي در اين تحقيق علاوه بر آن كه از نظر خصوصيات ارگانولپتيكي و رئولوژيكي مشابه با سس مايونز معمولي است، سبب ايجاد تنوع جديد در عرصه سسهاي مايونز شده و يك مايونز با طعم و مزه مقبول و كيفيت بالا را به صنعت معرفي ميكند.
گياه زعفران از جمله گياهاني است كه بخش¬هاي مختلف آن از دير باز در صنعت غذا و طب سنتي استفاده ميشده است. گلبرگ زعفران به عنوان محصول جانبي فرآوري زعفران حاوي مقادير قابل ملاحظه¬اي از تركيبات آنتي¬اكسيداني است در حاليكه ساليانه حجم بالايي از اين گلبرگ ها به دليل غيرقابل استفاده بودن دور ريخته مي شود. در پژوهش حاضر، از طرح باكس بنكن براي تعيين ميزان استخراج تركيبات پلي¬فنولي، فلاونوئيدي و آنتوسيانيني و نيز ميزان فعاليت آنتي¬اكسيداني استفاده گرديد. همچنين شرايط استخراج تركيبات آنتي¬اكسيداني از گلبرگ زعفران به روشآب مادون بحراني بهينه¬سازي شد. متغيرهاي مربوطه شامل دماي استخراج (120-160 درجه سانتيگراد)، زمان استخراج (20-60 دقيقه) و نسبت آب به گلبرگ (1:20-1:40 ميلي¬ليتر در گرم) بود. بر اساس مدلهاي حاصل، شرايط بهينه استخراج در دماي استخراج 159 درجه سانتيگراد، زمان استخراج 54 دقيقه و نسبت آب به گلبرگ 36 ميلي¬ليتر در گرم بدست آمد. در بخش ريزپوشاني اثر روشهاي خشك كردن (پاششي و انجمادي) و تركيب¬هاي مختلف ديواره (حاوي مالتودكسترين و پكتين) بر رفتار خواص فيزيكوشيميايي ريزكپسول¬هاي عصاره گلبرگ زعفران بررسي گرديد. براي مقايسه خصوصيات ريزكپسول¬هاي مختلف به دست آمده، ميزان رطوبت، حلاليت در آب، تركيبات پلي¬فنولي، فعاليت آنتي¬اكسيداني، كارايي ريزپوشاني، ظرفيت بارگذاري، ميانگين اندازه ذره تعيين گرديد. همچنين رنگ¬سنجي، تصويربرداري با ميكروسكوپ الكتروني روبشي، پراش اشعه ايكس وگرماسنجي افتراقي، روشهاي مفيدي در تعيين تفاوت بين ريزكپسول¬هاي توليد شده بودند. در مجموع روش خشك كردن انجمادي و استفاده از تركيب مالتودكسترين و پكتين به عنوان حامل، منجر به بروز رفتار فيزيكوشيميايي بهتري در ريزكپسول¬هاي عصاره گلبرگ زعفران گرديد. به منظور سنجش تركيبات پلي¬فنولي ريزكپسول¬ها از كروماتوگرافي مايع با كارايي بالا استفاده گرديد.كروماتوگرام¬هاي به دست آمده از هر دو روش خشك كردن، مبين مقادير بالاي تركيب روتين در ريزكپسول¬هاي عصاره گلبرگ زعفران بود. بعلاوه رهايش تركيبات پلي¬فنولي از ريزكپسول¬هاي عصاره گلبرگ زعفران در شرايط شبيه¬سازي شدة دستگاه گوارش ارزيابي گرديد. نتايج حاكي از تفاوت رفتار رهايش ريزكپسول¬ها با توجه به نوع روش خشك كردن و تركيب ديواره مورد استفاده بود. جهت ارزيابي ماندگاري، ريزكپسول¬ها به مدت 16 هفته در دماها و رطوبت¬هاي نسبي مختلف نگهداري شدند. بر طبق نتايج ريزكپسول¬هاي حاصل از روش انجمادي و داراي پكتين بالاتر در تركيب ديواره كه در رطوبت نسبي 11 درصد و دماي 4 درجه سانتيگراد نگهداري شدند، داراي بالاترين فعاليت آنتي¬اكسيداني بودند.
توربين به شكل بادگير مي تواند برق DC توليد كند. در اين سيستم پره ها به شكل در هستند كه به صورت كاملا تراز در بين دو صفحه نصب مي شوند و فقط مي توانند از يك جهت بچرخند و اين سيستم حاوي دو رديف پره مي باشد كه مي تواند پويايي خود حفظ كند و به توليد برق در تمام مصارف كمك كند با اندازه هاي مختلف شكل كلي اين توربين استوانه است كه اجازه ورود باد را از همه جهات به سيستم مي دهد و در ارتفاع زياد قرار مي گيرد.
(جذب نقره ماده ظهور عكاسي توسط ناتروليت) با توجه به اينكه حفظ محيط زيست و نگهداري آن يكي از وظايف مهم بشر محسوب مي شود اكثرا زيان ها و خسارتها به محيط زيست از طريق فاضلاب ها مي باشد به طوريكه در ايران كارخانه ها و عكاسي ها پسابهاي خود را داخل فاضلاب هاي شهري مي ريزند تلاش ما در اين طرح اين است كه بتوانيم حتي به طور جزئي هم كه شده كمي در كاهش آلودگي محيط زيست بكوشيم و به كمك مواد معدني موجود در شهرمان آلودگي مربوط به فاضلاب عكاسي را تا حدودي حذف كنيم كه خود ناتروليت يكي از انواع زئوليت مي باشد و مصارف گوناگوني در زمينه هاي مختلفي دارد كه يكي از آنها را ما براي جذب نقره اين ماده ظهور عكاسي به كار برديم كه مفيد بوده و نقش وافري را در اين امر داشته است.در اين طرح موادي از قبيل :فاضلاب عكاسي ها كه برگرفته از 5 عنصر به نام مثل، هيدروكين سولفيت سديم، برمورپتاسيم، كربنات سديم مي باشد اين ماده ها را با آب محلول سازي كرده و فيلم را در آن نگه داشته سپس ماده بليچ ظهور فيلم كه نقره در آن موجود مي باشد را به فيلم اضافه آنكه ناتروليت خشگ شد آنها را ابتدا از يك الك mesh 60-200 عبور داديم و سپس از الك هايي با دانه بندي هاي (250<0
اختراع حاضر مربوط به فرمولاسيون گياهي شامل عصاره آبي گياه بومادران (Achillea micrantha) و گياه پونه (Mentha pulegium) است. فرمولاسيون حاضر به صورت محلول پاشي روي گياه استفاده ميشود و به سرعت آفت شته را برطرف ميكند. فرمولاسيون اختراع حاضر به شرح زير است: ابتدا اندام هوايي گياه بومادران و پونه را قطعه قطعه كرده (قطعات 3تا 5 سانتيمتر) و داخل ديگ به نسبت يك كيلو گياه (نيم كيلو بومادران: نيم كيلو پونه) و بيست ليتر آب مي ريزيم. سپس ديگ را روي حرارت قرارداده و بعد از به جوش آمدن به مدت دو ساعت اجازه ميدهيم جوشيدن ادامه پيدا كند. سپس بعد از سرد شدن عصاره را صاف كرده و تفاله را از آن جدا ميكنيم . عصاره صاف شده به عنوان دفع آفت شته گياهان استفاده مي شود.
تنشهاي پسماند يك سيستم تنش خود تعادلي هستند و در غياب نيروهاي خارجي در جسم حضور دارند. بسياري از روشهاي مورد استفاده در توليد، ميتوانند تنش پسماند در جسم به وجود آورند. تنشهاي پسماند از طريق خستگي، خزش، سايش، خوردگي و غيره ميتوانند منجر به آسيب و ضعف خواص در قطعه شوند، بنابراين اندازه گيري آنها در صنعت امري بسيار مهم مي باشد. در اين پژوهش، طراحي و ساخت يك دستگاه اندازه گيري تنش پسماند با استفاده از سنجش فاصله با دقت هزارم ميليمتر مورد بحث ميباشد كه از محاسبه تغيير طول ايجاد شده بين دو نقطه روي نمونه، قبل و بعد از انجام فرآيند آزادسازي تنش انجام مي گيرداين عمل توسط استپرموتور و تبديل حركت دوراني موتور به حركت خطي با استفاده از بال اسكرو و شمارش دورهاي طي شده موتور توسط انكودرانجام مي گيرد،اين تغيير طول ناشي از آزادسازي تنش پسماند است. در واقع اين عمل به منظور به دست آوردن كرنش پسماند مي باشد و با استفاده از اين مقادير به دست آمده، مقادير كرنش هاي پسماند موجود در قطعه محاسبه مي شود كه در نهايت مي توان با استفاده از محاسبات مربوطه و روش المان محدود تنش پسماند در ضخامت قطعه را به دست آورد
موارد یافت شده: 9